Beliema Effect Plus tablete

Pentru ambele tipuri de infecții vaginale, candidoză sau vaginită bacteriană

Beliema

Effect Plus tablete

Pentru ambele tipuri de infecții vaginale, candidoză sau vaginită bacteriană

Când ai avut primele semne de infecție vaginală, ți s-a întâmplat să nu știi dacă este o infecție cauzată de Candida sau de bacterii? Nu este surprinzător, deoarece nu poți diagnostica acasă cauza infecției și a simptomelor. Vestea bună este Beliema Effect Plus e eficient în ambele tipuri de infecții și nu este necesar să afli cauza înainte. Beliema Effect Plus este un dispozitiv medical de îngrijire personală, ce are ca scop tratarea și prevenția infecțiilor vaginale. Beliema Effect Plus este un comprimat tare, de mărime redusă, ce trebuie introdus adânc în vagin pentru a restabili și a menține echilibrul microflorei vaginale și un pH vaginal normal. Beliema Effect Plus este destinat tratării și prevenirii infecțiilor vaginale cauzate atât de Candida, cât și de bacterii.

 • Ingrediente Speciale
 • Mod de Utilizare
 • Substanțe active
Ingrediente Speciale

Formula se bazează pe o combinație de hialuronat de sodiu, lactitol monohidrat (prebiotic), acid boric și acid citric, care restabilește pH-ul vaginal în mod natural.

Beliema Effect plus tablete vaginale reduce riscul dezvoltării și multiplicării bacteriilor patogene și, după eliminarea infecției vaginale, previne reapariția acesteia.

Reducerea simptomelor poate apărea în 30 de minute

* 33% dintre respondenți (N=94) au raportat eliminarea simptomelor în 30 de minute

Simptomele pot dispărea după prima zi de administrare

* 53% dintre respondenți (N=94) au raportat o ameliorare completă după prima zi de utilizare (date de satisfacție raportate)

*studiu clinic Medical Brands, efectuat în 2020 pe lot de 94 de femei.

Mod de Utilizare
 • 1 tabletă pe zi
 • Durată: 7 zile
 • Dacă simptomele se îmbunătățesc, dar infecția nu trece complet după o perioadă de 7 zile, se recomandă repetarea tratamentului pentru încă 7 zile și contactarea medicului de specialitate.
 • Tabletele Beliema Effect Plus sunt doar pentru uz intravaginal
 • Beliema Effect Plus se administrează asemenea unui tampon. Spălați-vă mâinile cu apă și săpun înainte de a scoate un comprimat din blister și de a-l introduce adânc în vagin.
 • Beliema Effect Plus poate fi utilizat de către persoanele de peste 16 ani.
 • Dacă sunteți gravidă sau alăptați, vă rugăm să consultați medicul dumneavoastră ginecolog înainte de a utiliza Beliema Effect Plus.
 • Dacă simptomele nu se îmbunătățesc sau se agravează după 5 zile de tratament, vă rugăm să consultați medicul de specialitate.
Substanțe active

Acid hialuronic (hialuronat sodic)

Lactitol monohidrat

Polietilen glicol 6000

Acid boric

Acid citric

Crospovidonă

Stearat de magneziu

Articole

6 mai 2022

Igiena intimă este încă un tabu pentru multe femei. Să vorbești despre acest subiect este însă foarte important, de vreme ce îngrijirea corectă a zonelor delicate poate preveni probleme de tract urinar, cum ar fi infecții, iritații și mirosuri neplăcute. Întrucât poți găsi multe informații eronate despre acest subiect, e momentul să clarificăm niște aspecte […]

6 mai 2022

Educația despre igienă începe în copilărie, când cei mici își descoperă corpul, inclusiv părțile ascunse de scutece. Reacțiile părinților la curiozitățile copiilor sunt cruciale. Interdicțiile și dezaprobarea părinților pot genera copiilor sentimente negative legate de propriile corpuri, de la vârste foarte fragede. Ca părinți, trebuie să fiți deschiși la faptul că această curiozitate a copiilor […]

6 mai 2022

Știai că nu doar candidoza cauzează infecțiile vaginale? Peste 50% dintre infecțiile vaginale apar din cauza bacteriilor. Fără o examinare ginecologică, n-ai cum să știi dacă infecția vaginală este cauzată de candidoză sau de bacterii. Medicul László Pétervári, ginecolog, îți explică de ce e foarte importantă diagnosticarea și cum poți scăpa de simptome. Echilibrul natural […]