Te iubești și te accepți pe tine însăți?

6 mai 2022


Există două tipuri de femei. Cele care încearcă din greu să se ridice la nivelul așteptărilor celorlalți fără a acorda atenție propriilor nevoi și se prăbușesc sub această povară pe termen lung. Apoi, există femei care muncesc din greu pentru a ajunge la un anumit nivel de autocunoaștere și acceptare și care fac tot posibilul ca, pe lângă a fi un partener și o mamă afectuoasă, să se dezvolte și la nivel personal. Cele din a doua categorie au la rândul lor momente de cădere, dar se ridică și merg mai departe cu mai multă ușurință.

Tu care dintre ele ai vrea să fii?

Femeia modernă poate decide pentru sine dacă vrea sau nu să se căsătorească și să înceapă o familie sau să-și împlinească visurile într-un alt mod. Acest tip de libertate vine cu multe așteptări, astfel că este important să ai o viziune clară a ceea ce te face cu adevărat fericită.

Nu uita: indiferent pentru ce optezi, îi poți face pe alții fericiți numai dacă ești mulțumită de propria ta viață.

Indiferent de stilul de viață ales, este important să-ți faci timp să acorzi atenție bunăstării tale mentale și fizice. E important să existe un echilibru în viața ta ca să poți acorda atenție propriilor nevoi.

Indiferent cât de mult îți iubești familia și locul de muncă, deciziile legate de stilul tău de viață ar trebui să fie făcute în funcție de propria ta sănătate și bunăstare, în primul rând. Poate suna egoist, dacă ești mamă a trei copii, dar crede-mă: copiii tăi vor fi mult mai fericiți dacă ești o persoană echilibrată, calmă, cu un loc de muncă și / sau hobby care iți fac plăcere și pentru care îți faci timp.

Nu este nevoie să te sacrifici: o femeie puternică știe că nu are sens să se transforme într-o războinică sau o mamă martir, pentru că se va distruge nu numai pe sine, ci și pe cei din jurul ei. O relație sănătoasă se construiește pe valori și sarcini comune, nu prin exploatarea persoanei slabe. Este esențial să-ți faci cunoscute nevoile, atâta timp cât tu ai grijă de cei dragi.

Din când în când, trebuie să arunci o privire în oglindă si să te întrebi: ești fericită cu corpul tău, inclusiv cu părțile intime? Accepți unicitatea organului tău feminin, ești în armonie cu orientarea și cu apetitul tău sexual? Ești atentă la corpul tău, ai grijă de el, te duci la medic imediat ce observi ceva în neregulă?

Nou: Folosește Beliema Effect timp de zece zile și vei scăpa de infecția vaginală.

Dacă apar probleme, ai starea mentală necesară pentru a începe vindecarea cât mai curând posibil? Șansele de a fi sănătos pe termen lung sunt cu siguranță mai bune daca ești o femeie echilibrată, puternică, ce are nu numai o imagine de sine pozitivă, ci și timp și bani pentru a se face bine.

Fac tot ce-mi stă în putere să fiu această femeie care este capabilă să facă lucruri bune pentru sine și pentru cei dragi. Nu e întotdeauna ușor, dar toate victoriile mă fac să simt că merită. Ce părere ai despre toate acestea?

Pentru femei este și foarte important să vorbească deschis despre vaginul lor, pentru a scăpa de complexele din copilărie. Ele trebuie să-și accepte propriul sex și corp. Recomandarea noastră este simplă: nu păstra tăcerea!